Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

Welkom bij Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

1 2 3 4 5

Hotel: Culinair Halfpensionarrangement


Aankomst mogelijk vanaf het weekend van 9 februari 2018 op vrijdag en zaterdag.


Hotel Oosterschelde
De Oosterschelde, voelen, zien en proeven?  Onze Culinair halfpension arrangement voorziet daar uitstekend in... Overnachten met heerlijk ontbijt, en 's avonds genieten van het verse Oosterscheldefruit, dat met alle liefde van de kok voor u bereid wordt. Houdt u niet zo van vis? Dan is er in dit arrangement iedere avond ook een vlees alternatief. 


3 daags (2 nachten)

 

4 daags (3 nachten)

5-daags (4 nachten)

2 x overnachting

 

3 x overnachting

4 x overnachting

2 x ontbijt

 

3 x ontbijt

4 x ontbijt

2 x driegangen diner keuze vlees/vis

 

3 x driegangen diner keuze vlees/vis

4 x driegangen diner keuze vlees/vis


Prijs pp Euro 145,00


Prijs pp Euro 197,50


Prijs pp Euro 255,00

Prijzen zijn op basis van tweepersoonsbezetting in kamer De Luxe (1e etage met Oosterschelde uitzicht). Eenpersoonstoeslag bedraagt Euro 32,50 per nacht.


Optioneel:


- upgrade naar Suite Royale (beneden kamer met eigen terrasje en electrische verstelbare aupingbedden): Euro 21,00 per nacht

- indien er een Visspecialiteitenavond plaats vindt, is het mogelijk om kosteloos deel te nemen aan de Visspecialiteitenavond in plaats van een driegangenmenu als diner.


Meer informatie of reserveren?


Reserveren kan direct online door hier te klikken. Heeft u vragen of aanvullende wensen? 

Laat het ons weten via info@hoteloosterschelde.nl of telefonisch via 0031 (0) 167 576046. Wij leveren graag maatwerk. 

Restaurant 't Veerhuis en Hotel Oosterschelde

Deze foto is vanuit een benedenkamer (Suite Royale) genomen. De terrasdeur staat open en het uitzicht van het eigen terrasje ziet er verlokkelijk uit.

Molen van Sint Philipsland




© 2007 V.o.f. Restaurant 't Veerhuis. Alle rechten voorbehouden.