Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

Welkom bij Hotel Oosterschelde & Restaurant 't Veerhuis

1 2 3 4 5

Restaurant 2017: Visspecialiteitenavonden

In 2017 hebben we op de volgende zaterdagavonden Visspecialiteitenavonden gepland. U bent natuurlijk van harte welkom. Reserveren kan via het speciale reserveringsformulier (klik hier) of telefonisch: 0167-576046

Data Visspecialiteitenavonden 2017:



  • zaterdag 30 september 2017, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 21 oktober 2017, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 28 oktober 2017, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 4 november 2017, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 18 november 2017, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 25 november 2017, aanvang 18.00 uur
  • zaterdag 2 december 2017, aanvang 18.00 uur


(filmpje)

--


Wat houden de Visspecialiteitenavonden in?

Visgerechten zijn onze specialiteit. Daarom organiseren wij met regelmaat zogenaamde 'Veerhuis Visspecialiteitenavonden'. Op deze avonden hoeft u niet te kiezen tussen onze vis- en schelpdiergerechten, maar volgens het ‘Live & Cooking principe’ kunt u van alle in het restaurant gepresenteerde gerechten wat uitkiezen. Er is weer keuze uit minimaal zeven verschillende soorten vis, die ter plekke, op uw verzoek, door de kok bereid worden. Verder zorgen we er voor, dat u uit verschillende groentes kunt kiezen, en wordt het geheel gecompleteerd met frietjes en gebakken aardappeltjes. De kosten voor een viergangenmenu ‘Oosterschelde Live & Cooking’ met onbeperkt vis eten bedragen euro 34,50 (excl. drankjes). Reserveren voor deze avond is wel noodzakelijk. Dit kan digitaal (klik hier), of telefonisch: 0167-576046.

© 2007 V.o.f. Restaurant 't Veerhuis. Alle rechten voorbehouden.